Morbus Ex Machina

by K-Soviet

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

  Pots descarregar el nostre disc gratis introduïnt 0 euros com a import (et demanarà el correu electrònic). Si vols col·laborar amb nosaltres visita la nostra web: www.ksoviet.com
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Edició en format digipack, amb llibret de 8 pàgines i un disseny molt currat.

  Includes unlimited streaming of Morbus Ex Machina via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days

    €8 EUR or more 

   

1.
2.
Crema 04:05
Crema la flama en el cor, velles llavors d'odi i rancor. Redacten classes, la nostra condició. Un text sagrat de coerció. No el portem tatuat, el portem marcat en foc. Quan les paraules no serveixin per desanclar-nos del passat. Quan la justícia no ens defensi, paper mullat per cremar. La flama l'encendrà. Pacte, consens maquillat, qui té la força té la veritat. Prenen les armes, protegint-nos del mal... ...del mal de tornar a pensar. Hem d'acabar el que vam començar. Quan les paraules no serveixin per desanclar-nos del passat. Quan la justícia no ens defensi, paper mullat per cremar. La flama l'encendrà. Torna't cendra, consumeix-te.
3.
El nostre enemic no té rostre. Històries que han quedat com a llegendes ja; solíeu córrer davant dels grisos que amb el temps s'han anat tornant blaus. No ens importa el color d'aquell qui ens fa callar, ni tan sols el símbol sota el que imparteixin la nostra llibertat. Si no podem trobar consol ens obrirem pas amb el nostre esforç, i potser recordareu la frustració per no trobar consol. Era fàcil distingir un enemic tan clar, però la nostra època està embotida en l'ambigüitat. El nostre enemic no té rostre. Quin és el seu rostre? Si no podem trobar consol Ens obrirem pas amb el nostre esforç, i potser recordareu la frustració per no trobar consol.
4.
Final 03:40
L'aire que respires porta el nom de la mentida que preveu el desastre. Mentre res canvia consumint la teva vida en un entorn d'esperança. És el final, el temps s'acaba. Ja és massa tard, la llum s'apaga. Paraules sempre buides i promeses incomplertes són la veu de la tristesa. Mentre res canvia consumint la teva vida en un futur que mai arriba. És el final, el temps s'acaba. Ja és massa tard, la llum s'apaga. Sense final no hi ha record i a l'horitzó hi ha el vostre nom. Al final el temps s'acaba! Massa tard, la llum s'apaga! Sense final...
5.
Gris 05:31
Gris torna a mi després de temps de coratge. Aniquila la innocència que encara quedava en mi. Crema per dins la importància de combatre, l'enyorança d'un temps molt més senzill. No és massa tard per afrontar la crua realitat. M'he despistat i el gris m'ha tornat a atrapar. Cicatritzar, el temps ens ho va prometre. Malparits consells dels quals avui ja no en podem fer cas. Ningú ho farà per tu encara que ho desitgis, aquest dol serà per sempre però aprendràs... no és massa tard. No és massa tard per afrontar la crua realitat. Acceptaràs que el gris ja forma part del que seràs. Gris, hem guanyat aquest pols inevitable. La lluita serà per sempre però a partir d'ara ja sabem com guanyar. No és massa tard per afrontar la crua realitat. T'hem acceptat i t'hem vençut. Acceptarem que el gris ja forma part del que serem.
6.
La boira 05:41
Són prou els senyals que t'estan indicant el teu destí final. Els tens davant. Tu, inconseqüent conscient, de la infelicitat que condemna a la gent. Butllofes en els peus, camines sobre brases. Necessites més que la cremor per trobar la raó del teu dolor. La boira en el camí convertirà el destí ofegant els nostres hereus condemnats. Són prou els senyals que t'estàs amagant com per fer veure que no t'has tornat hipòcrita content, de la fragilitat de veure allò evident. Mentre caus al buit, no t'importa el viatge i la misèria que t'ha anat omplint d'objectius banals. No te’n lliurarà. La boira en el camí convertirà el destí ofegant els nostres hereus condemnats. Els hereus condemnats són els fills trepitjats. La boira en el camí trepitjarà els teus fills; convertirà el destí ofegant els nostres hereus condemnats. Els hereus condemnats són els fills trepitjats.

about

K-Soviet:

Irra (veu i samplers)
Robert (guitarra i veus)
Víctor (guitarra i veus)
Pol (baix i veus)
Xavi (bateria i procreació)

Enregistrat als Uqbar Estudis (Terrassa) per Pol Ortega.
Samplers i edició musical: Soleft Estudi.
Producció i mescla per Pol Ortega i K-Soviet.
Masteritzat als estudis Ultramarinos Mastering.
Disseny de la portada: Daniel Peiron.
Fotografia: Idoia Recuenco.

credits

released April 4, 2016

Volem agrair a tots aquells qui han posat de la seva part (directa o indirectament) perquè aquest treball hagi pogut tirar endavant.
Agraïments especials al Jaumet per els seus crits (i el seu objectivisme) i al Marcos Cortés i al Cristian Guilà per el material aportat (sense vosaltres això no hauria petat tant!).

license

tags

about

K-Soviet Terrassa, Spain

K-Soviet desenvolupa un punk-rock sense fronteres estilístiques. Es nodreix d'altres estils com progressiu o el post- hardcore per enriquir les seves obres, sempre amb la premissa d'una concepció força melòdica de la seva música.

K-Soviet parla sobre la banalitat i l’egoisme que ens envolten, la injustícia i la intolerància que ens ofeguen i sobre la lluita contra el sistema que les crea.
... more

contact / help

Contact K-Soviet

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like K-Soviet, you may also like: